2 Eyl 2016

Neutrogena / Visibly Clear / Sivilce Temizleme Jeli

Herkese merhaba.
Uzun bir aradan sonra tekrar blog yazma isteğim ve Kozmetik bölümünden devam etme hevesimle başlıyorum yazıma.
Gebelikten önce sivilce çözümü için tüm uğraşlarımdan sonra kendi cildime göre bulduğum süper bir ürün tavsiye edeceğim size.


Ürünü az miktarda kullanmanız dahi yetiyor. Peeling fırçanız varsa onunla da kullanabilirsiniz bu ürünü ancak sivilceleriniz çok iltihaplıysa
kesinlikle bu tarz ürünleri elinizle yada yumuşak bir aparatla kulanın cildiniz daha çok tahriş olup,sivilceleriniz yayılmasın!!

Ürün,sıvı sabun kıvamında köpürüyor daha sonra cildiniz matlaşıyor. Yağsız nemlendiricide kullanırsanız tamamdır. Tabi bu dediğim karma yağlı ciltler için geçerli !

Düzenli olarak sabah ve akşam uygulandığında sivilcelerimin zamanla azaldığını ve hatta gittiğini gördüm. Daha sonra gebeliğim başladı herkes de gebelik zamanında çıkan sivilceler bende olmadı bakalım 2-3 hafta sonra tekrar sivilceler çıkarsa yine bu ürünü elime alacağım.



Ml olarak epey bereketli.1 yıl kullanım süresi var.İçeriği yine resimde var. Sizde sivilceler için bir çok ürün deneyip çözüm bulamadıysanız ,bu ürün için bir şans verin derim.Ürünü indirim olduğu zamanda aldığım içim 8-9 tl civarında diye hatırlıyorum. İndirimsiz iki katı düşünün :)
Sevgiye kalın ^.^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder